bezig met laden

Hallo! Wij zijn Achieve.

Achieve is een digital agency bestaande uit een kleine groep specialisten met ieder hun specifieke ambities, kwaliteiten en vaardigheden. Het team blijft constant op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in het digitale landschap. Dat is voor ons geen opgave, omdat we van onze passie ons werk hebben gemaakt. Dit is wat we leuk vinden en daarom zijn we er ook goed in.

Een online aanwezigheid was ooit een ‘nice to have’, maar is tegenwoordig een kritische succesfactor voor elk bedrijf. Of het nu gaat om het bereiken van prospects, het communiceren met klanten, of het rechtstreeks verkopen van diensten of producten, het internet heeft de manier waarop we zaken doen veranderd. In de voortdurend veranderende digitale wereld met technologie die continu doorontwikkelt, is het belangrijk dat bedrijven hun digitale aanwezigheid mee laten veranderen. Zo blijf je relevant en bij de tijd.

Heb je zelf geen specialistische kennis in huis? Is het aannemen van specialisten te duur? Druk met je eigen zaak? Geen tijd voor marketing activiteiten? Dat is precies waar Achieve kan helpen. Wij ondersteunen jouw bedrijf bij de groei naar het volgende niveau. Dat doen we niet alleen, maar samen met jou en je team. Geef je digital marketing uit handen maar blijf op de hoogte middels maandelijkse rapportages en advies van specialisten. Door middel van creativiteit, technologie en data verbinden we de juiste mensen aan jouw merk.

Onze beloften aan jou

Communicatie

Duidelijke communicatie tussen beide partijen stelt ons in staat om optimaal samen te werken, te groeien en vooruit te gaan. Wij beloven altijd tijdig en duidelijk te communiceren.

Transparantie

Goed of slecht nieuws, wij beloven ten allen tijden eerlijk te communiceren en onderbouwing te geven bij gemaakte keuzes en resultaten.

Professionaliteit

Wij beloven dat al onze adviezen en keuzes altijd met zuivere intenties, afgewogen worden door ervaren professionals met oog op externe invloeden.

Passie

Wanneer je doet waar je van houdt, komt het beste in je naar boven. Vertel jij ons over jouw passie, dan beloven wij ze te versterken met die van ons.

Ontmoet het team

Maak kennis met ons geweldige team! Dat bestaat uit getalenteerde specialisten. Allemaal knappe koppen met veel online marketingkennis.

Karim Saber

Karim Saber

OWNER / DIGITAL CREATIVE
Margo Kers

Margo Kers

LEGAL / COPYWRITER
Erik Weller

Erik Weller

SENIOR ADVISOR
Jana Kruit

Jana Kruit

ONLINE MARKETER
Ricardo Puriel

Ricardo Puriel

ONLINE MARKETER
Angela Soerjbali Singh

Angela Soerjbali Singh

GROWTH MARKETING SPECIALIST
Lilianne Heuvelman

Lilianne Heuvelman

GRAPHIC DESIGNER
Jonas Bommeljé

Jonas Bommeljé

VIDEOGRAPHER/ EDITOR
Loïs de Jong

Loïs de Jong

SALES / ACCOUNTMANAGER
Othman Tretrak

Othman Tretrak

FULL-STACK DEVELOPER
Victor Anaga

Victor Anaga

FULL-STACK DEVELOPER

Zij gingen je voor

Adem KaradirekMede-eigenaar A-direct carparts
Ons familiebedrijf is een samenwerking aangegaan met Achieve Digital Agency voor het bouwen van een nieuwe website. Achieve heeft een prachtige website opgeleverd die aansloot bij onze wensen op het gebied van (digitale) strategie en branding. We kijken terug op een mooi proces en natuurlijk zijn we enorm blij met het eindresultaat. De persoonlijke communicatie zorgde ervoor dat het project soepel verliep. Daarnaast heeft Karim frisse ideeën en weet dat te vertalen naar gepaste designs in onze huisstijl. Namens A-direct Automaterialen willen wij je nogmaals bedanken!

Benieuwd wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen?