bezig met laden

De 5 plus punten van Achieve

Branding

Super collega's

Bij Achieve gaan we vriendschappelijk met elkaar om. Dit doen we bewust, zodat iedereen het beste uit zichzelf kan halen en zowel jij als je collega’s zich op hun gemak voelen. We staan altijd voor elkaar klaar en ongeacht je ervaring is er altijd genoeg bij te leren van je collega’s. Vertrouwen is ook belangrijk voor ons, zo komen we verder met elkaar en staan we samen sterk.
Lees meer…
Web Development

Toffe klanten

Daarnaast is het ook nog eens fijn werken met onze klanten. Achieve heeft een breed portfolio aan klanten, dit betekent veel diversiteit aan werkzaamheden. Achieve richt zich voornamelijk op bedrijven die nog veel groei kunnen doormaken. Zodra wij zorgen dat die groei te zien is, zijn de klanten ook gelukkig. En dat zorgt weer voor een fijne samenwerking, voor beide partijen.
Lees meer…
E-mail Marketing

Informele werksfeer

De informele sfeer, het ontbreken van hiërarchisch gedoe en de mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen zijn kenmerkend voor Achieve. Ons kantoor is centraal gelegen in Rotterdam aan het Zuidplein en dus omringt met leuke eettentjes en winkeltjes. Hier is voor iedereen ruimte voor ontspanning. Natuurlijk staat op ons kantoor ook altijd een cappuccino of warme chocolademelk voor je klaar!
Lees meer…
Content Creation

Persoonlijke groei

Wij investeren graag in de ontwikkeling van onze medewerkers - juist daarom blijven we groeien. Heb je behoefte aan persoonlijke groei en ontwikkeling? Dan regelen we dat dus voor je. Je collega’s hebben ook een persoonlijke groei doorgemaakt en zijn daarom uitstekend in staat om jou uit te dagen in je werk, maar natuurlijk ook om hulp te bieden waar nodig. We houden met de opdrachten die je krijgt dan ook zoveel mogelijk rekening met hetgeen waar jij jezelf verder in wilt ontwikkelen.
Lees meer…
Social Media Advertising

Meedenkers

Bij Achieve zijn we meedenkers. Dit betekent dat we niet alleen meedenken met de wensen van de klant, maar ook met die van onze collega’s. We denken vooral in oplossingen en werken voornamelijk oplossingsgericht. Wij vinden het belangrijk dat jij op een fijne manier je werkzaamheden kunt doen en op die manier zo productief mogelijk bent. Bij Achieve zijn er daarom bijvoorbeeld ook mogelijkheden tot thuiswerken, maar het is natuurlijk ook erg gezellig op kantoor met je collegas!
Lees meer…

Overtuigd?

Spreken onze 5 pluspunten jou aan? Vul dan je gegevens in en solliciteer direct op een van onze vacatures.

Enkele bedrijven uit onze portfolio

Zij gingen je voor

Shaznay SeverinGrafisch vormgever
Mijn dagen als stagiaire vlogen voorbij bij Achieve. Een relaxte werkomgeving en begeleider die zich goed kan verplaatsen in studenten. Ik kan niet denken aan een betere stageplek voor mijn afstudeerfase dan hier.

Contact

Ook open sollicitaties zijn altijd welkom!

Upload CV
Upload Motivatie