bezig met laden
Branding

Branding

Branding is het bewust creëren en versterken van een gewenst beeld van een product, dienst of merk om een gunstige positie ten opzichte van concurrenten te realiseren van datgene dat achter het product, dienst of merk schuilgaat. De representatie van de persoonlijkheid van je bedrijf is tegenwoordig erg belangrijk. Hierdoor kunnen mensen een verbintenis voelen met je bedrijf dat verder gaat dan interesse in je product of dienst, waardoor je langere relaties opbouwt en je er meer loyale en meer spenderende klanten aan over houdt. Dit doe je door het oproepen van de juiste, positieve en onderscheidende associaties bij de relevante doelgroepen in je communicatie en visuele uitingen.
Lees meer…
Web Development

Web Development

Een website kan verschillende doelstellingen hebben. Er zijn websites die informeren, websites die bezoekers in staat stellen te communiceren en informatie te delen en websites met een commercieel doel, zoals een zakelijke website. Wanneer een website behalve informatie over een product ook de optie biedt artikelen online te bestellen, hebben we te maken met een webwinkel. Een goede website straalt vertrouwen uit. De website heeft een goede structuur en inhoud, een functioneel design, is geschikt voor alle schermgroottes en is bovendien erg gebruiksvriendelijk.
Lees meer…
E-mail Marketing

E-mail Marketing

"Bij e-mail marketing maak je gebruik van een mailinglijst met geïnteresseerden die zich daar zelf voor opgegeven hebben en die graag van je horen. Deze mensen stuur je regelmatig (maandelijks of wekelijks bij voorkeur) een e-mail met informatie over je bedrijf of je vakgebied. Je vertelt ze over acties en aanbiedingen, nieuwe producten, nieuwe ontwikkelingen of andere interessante informatie die met jouw branche te maken heeft. Het grote voordeel van e-mail marketing is dat er lead nurturing kan worden toegepast. Lead nurturing is het voeden van leads met waardevolle informatie zodat ze zich verbonden voelen met jouw merk of product en bedrijf en eerder overgaan tot afname van jouw product of dienst."
Lees meer…
Content Creation

Content Creation

Bij content wordt over het algemeen gedacht aan (online) uitingen als teksten, afbeeldingen en video's. Een content creator creëert deze uitingen met behulp van een zelfgemaakt contentplan. Het doel van het contentplan is om de doelgroep van jouw bedrijf te bereiken, te beïnvloeden en te overtuigen. Content creators richten zich meestal op een specifieke doelgroep in een specifieke context.
Lees meer…
Social Media Advertising

Social Media Advertising

Bij Social Advertising maak je betaald reclame op social media zoals Facebook, Instagram en LinkedIn. Dankzij de grote hoeveelheid bruikbare data op deze platformen, kan je zeer gericht adverteren op bijvoorbeeld demografie, geografie en de interesses van jouw doelgroepen. Die data gebruiken we vervolgens om soortgelijke mensen te vinden, mensen waarmee je interactie hebt gehad te retargetten en jouw bereik steeds verder uit te bouwen. Met al deze factoren kun je een community bouwen, naamsbekendheid vergroten, je bereik op de sociale platformen boosten en conversies vergroten. Hierdoor is social advertising een zeer waardevol advertentiemiddel.
Lees meer…
Search Engine Advertising

Search Engine Advertising

In Search Engine Advertising (SEA) heb je de mogelijkheid om betaald reclame te maken voor je producten en diensten in de zoekmachine van Google, op partnersites van Google en op YouTube. De kracht zit in het presenteren van jouw product of dienst door middel van een advertentie aan de doelgroepen die daar al naar op zoek zijn, affiniteit mee hebben of je website al eerder bezocht hebben. SEA vergroot daarmee jouw relevantie en vindbaarheid bij je doelgroepen zodat zowel de naamsbekendheid en uiteindelijk het aantal conversies wordt vergroot.
Lees meer…

Benieuwd wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen?